Passa på att se de nya fristående Star Wars filmerna till rabatterat pris med en rabattkod från CDON

Om du är en av de få som inte hunnit se de två fristående star wars filmerna Rogue One a star wars story och Solo a star wars story så passa på nu och köp hem dem till ett billigare pris med ett av Kupongernas erbjudanden från CDON och få en riktigt bra filmkväll. Du hittar fram till erbjudandet genom att gå till kupongerna.se och skriva in “rabattkod cdon 10 %” i sökrutan. Där hittar du sedan din Star Wars rabatt. 

Använd ett erbjudande för att spara pengar på inköpet och njut av filmen ännu mer

Solo – a star wars story. Trots det galaktiska imperiets järnhårda grepp och kontroll av, ja, nästan allt, så finns det fortfarande mycket att leva för i unga Han Solos liv. Det har gått flera år sedan den unga mannen lyckades fly från sin hemplanet Corellia och därigenom även rädda sig från livet som slav åt en mäktig kriminell organisationSedan dess har han tagit värvning och gått med i kriget som en soldat i imperiets massiva armé. Han snubblat här över en grupp smugglare som leds av en karismatisk man vid namn Beckett. Turen tycks aldrig ta slut för Han då han nästan slukas av en halvt svältad Wookie med namn Chewbacca. Whooo! Det har varit en ganska händelserik sträcka. Men för Han är det bara början. Han har planer. Stora planer. Visst är han fortfarande lite våt bakom öronen. Och han kanske måste följa Tobias Beckett killen ett tag men enbart tills de kan kamma hem storvinsten för. Han behöver bara lite pengar för att köpa sitt eget skepp. Därefter är han fast besluten att återvända till Corellia för att rädda sin flickvän, Qi’ra, som inte kunde undkomma den otäcka kriminella konungen som hållit både henne och Han och många andra barn och ungdomar inlåsta och använt dem som rånare och tjuvar. När han så lyckas räddar Qi’ra, kommer det inte finnas någon eller något som kan stå i deras väg. De kommer att leva ett äventyrsliv, göra vad de vill, ta vad de vill ha och nå sina drömmars mål. Han behöver bara få till den stora stöten och samtidigt som han jobbar på det, kan han lika väl bli galaxens bästa pilot också. Det blir dock inte så lätt som man kan tro. Eftersom ingenting någonsin är lätt när ditt namn är Han Solo.

Mer avslappning framför TV’n med erbjudanden som spar dig pengar

Rogue one a star wars story. “Jyn, vad jag än gör så gör jag det för att skydda dig”. De är bland Galen Erso’s sista ord till sin unga dotter. Äldste Erso hade varit en av imperiets viktigaste utvecklare av “stjärn vapen” innan han gick i pension och startade ett jordbruk på en relativt okänd och oansenlig planet. Men Galen misstänkte också att hans pension skulle en dag bli avbruten. Han visste att hans tidigare chef, Orson Krennic, skulle behöva hans hjälp att fullborda det mardrömslika projektet som de hade börjat tillsammans Death Star projektet. Och när den dagen kommer, förlorar lilla Jyn både pappa och mamma, och hon är kvar att hantera den ofta grymma galaxen i stor utsträckning på egen hand. År senare befinner sig Jyn på ett av imperiets fängelser, låst i ett hopplöst liv, övergiven med enbart de ömma, avlägsna minnena från hennes älskade föräldrar. Hon är glömd och förlorad. Fram till dess, dagen kommer då hon oväntat blir befriad från hennes fångvaktare av ett team av Rebel Alliance agenter ledda av kapten Cassian Andor. Rebellerna har fått reda på Galenas engagemang i Death Star projektet och de hoppas att Jyn på något sätt kan hjälpa dem att hitta mannen och att Galen i sin tur kan hjälpa dem att få tag på ritningarna innan vapnet fullbordas och därigenom sätter stopp för rebellernas modiga motstånd. Jyn har liten emotionell koppling till Rebel Alliance. Den optimism och idealism hon hade en gång i tiden har blivit slagen i tusen bitar av det hårda liv hon levt. Men chansen att hitta sin pappa efter årtionden av separation är något helt annat än att kämpa i rebellernas kamp. Snart blir Jyn och Cassian utan mycket val indragna i ett team av underjordiska frihetskämpar. Som består av den omprogrammerade imperiska roboten K-2SO; den före detta imperiska soldaten Bodhi Rook, den blinda krigs munken Force devotee Chirrut Îmwe och den frilansande Baze Malbus. Tiden börjar nu rusa iväg då vapnet kan vara nära att fullbordas och ifall galaxen ska kunna slå sig fru undan det tyranniska imperiets styre måste nu detta band av osannolika hjältar inte bara finna rätt på Galen och ritningarna utan även måste rebellerna sätta stopp för imperiets övriga krigs kapacitet. De enda som står i deras väg? Några Star Destroyers, AT-AT walkers, legioner av Stormtroopers, myriade TIE-fighters och en viss person klädd i svart med en mask vars tunga andning du aldrig vill höra närma sig bakom din rygg.